Nike Air Max 2090 Magma Orange

Information

 • Public (anyone can view and join) • Het grootste deel van het Nike Schoenen Dames ontwerp van de schoen is minimaal gehouden, glanzend in lichte tinten wit en grijs met halfdoorschijnende overlays. Ovale ventilatieopeningen verschijnen aan de bovenkant van de sneakers, aangevuld met dunne platte veters in de centrale voorvoet. De hiel wordt geleverd met een kort treklipje, bovenop een tonale rubberen "Air" -logo die de gladde texturen van het lichaam van de sneaker contrasteert. Verder is er een subtiele Swoosh gestempeld langs de zijwanden, die naadloos overgaat in de ijzige materialen, terwijl de scherpe leren spatborden eronder rusten.


  De Nike Schoenen Grijs futuristische versie is echter gemaakt van variabel ondoorzichtige materialen, zichtbare zigzagstiksels en bijgewerkte 'AIR'-logo's die een unieke identiteit in de Air Max 2090 injecteren. Hits van' Flash Crimson 'maken een statement door het transparante bovenwerk van stof en verschijnen het meest opvallend naar de hiel toe. Op dezelfde manier gluurt 'Fire Pink' onder de 'Iced Lilac'-bases uit en neemt uiteindelijk de behuizing van de Air Max 200-eenheid eronder over. "Zwarte" Airbags voegen zich bij het identiek gekleurde loopvlak om de subtiliteit wat subtieler te maken.


  Dit nieuwste, misschien wel de eerste release van het hele assortiment, profiteert ongetwijfeld van zijn Nike Schoenen Sale eigenschappen: een reeks constructies die - hoewel nog steeds een directe verwijzing naar de felbegeerde Air Max 90 - precies een decennium vooruit wordt gebeld. In termen van palet staat wit aan het roer met bijna elk van de leren spatborden, technische bases en gereedschapselementen kleden zich naar de kleurloze neutraal; het zijn de accenten die futuristische kleuren geven met verlichting op wereldniveau, in de vorm van levendige blauwe en rode steken of gelijkaardige gekleurde loopvlakken en hieltrekkingen. Elders, zwart belemmerd bij de onderliggende hielkap en tongen, met de duidelijke overt zelfs achter de pure synthetische laag.


  De nieuwste outfit van het Nike Air Max 2090 Magma Orange ziet af van levendig rood en groen, maar maakt nog steeds gebruik van ondoorzichtigheid rond de voorvoet en middenvoet, niet alleen om de meest ondersteunende materialen van de minste te onderscheiden, maar ook om een stuk van het jaar 2090 de moderne tijd in te brengen. Spatborden contrasteren met hun donkerblauwe mesh-onderlagen, maar laten ook hun gekleurde stiksels in de schijnwerpers staan. Elders volgen tongen en hakken het voorbeeld wanneer ze een achterbank nemen naar hun bordeauxrode en gele gereedschap, de eerste animeert ook de Air Max 200-achtige behuizing onder de voeten.


  https://www.winkelsole.com/

Recent Activities

  There are no new feeds to view at this time.