Adidas Alphabounce Billigt rea

Information

 • Public (anyone can view and join)

 • adidas är redo att släppa nästa iteration av den nyskapade Adidas Alphabounce Factory Store Sverigekategorin - Alphabounce Mid. Med en 5/8: e Mid cut, skapades denna Alphabounce med rötter på vinterns löpning, där trottoarer och element kanske inte är idealiska. En kontrastgummi yttersåg används för att öka greppet och stabiliteten, medan dragkedjan tar bort snören för en silhuett som pratar med dagens modesko.

  Kolor samarbetar igen med adidas för ett annat iögonfallande urval av skor i höst. Den här namnet skapar tre färgstarka utgåvor av Adidas Alphabounce outlet sverigemed sin signaturflair. I mäns storlek, innehåller samlingen AlphaBounce-silhuetten med prestanda-möter-livsstil i lime / lila / ljusrött, svart / lila / kricka och vit / grå / krom med en prydnad gul.

  Ända sedan debuten i en svart och vit prickad grafisk övre har Adidas Alphabounce outlet online sverige varit redo och villig att göra ett uttalande. Vi har sedan sett den i invecklade randiga överdelar och färgmorfande XENO, och nu blir AlphaBounce bli mer flashy än någonsin i ett helt nytt Reflective-paket. Att släppa i iögonfallande reflekterande utgåvor för både män och kvinnor med ett vildt reflekterande tryck, ögonplattor och band på tungan, skenar AlphaBounce som aldrig tidigare.

  Adidas Alphabounce Billigt rea överbryggar klyftan mellan prestanda och livsstilskor med en helt ny "Suede Pack" som ligger till butikshandlare den 15 juli. Adidas AlphaBounce Suede Pack tar den tidskända traditionen att "se bäst ut att spela ditt bästa" till hjärta och uppdaterar den vanliga meshöversidan med en ny suede textil i Olive eller Khaki med gradient BOUNCE midsoles lägger fortfarande till det patenterade dämpningssystemet som gjorde alphaBOUNCE en sådan eftertraktad modell.

  Nu ser Adidas Alphabounce Billigt Sverigepå hållbarhet och optimal prestanda med FOREGEFIBER, en ny innovativ sömnadsprocess som ger en mer exakt passform tack vare TPU-belagd garn som möjliggör förbättrad flexibilitet i riktade zoner medan 30% mindre tråd används. Den första siluetten som presenterar tekniken kommer att vara den populära adidas AlphaBOUNCE-modellen med en design inspirerad av skapandet som syftade till organiska cellstrukturer och tillväxt.

  Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com

Recent Activities

  There are no new feeds to view at this time.