shorl

Other Entries

Nike Air Max 90 Bestel Online

Nog een dag, nog een sneakerboot-transformatie van Nike Sportswear. Nike Air Max 90 Kopen blijft vanuit een ontwerpstandpunt meer en meer expirimenteel worden en deze Nike Air Max 90 Utility is bijna onherkenbaar in zijn oorspronkelijke loopvorm dankzij een weerbestendige beschermkap en een versterkt spatbord om u te helpen de winterelementen die voor u liggen te weerstaan. Na voorbeelden van zowel een "Dark Olive" als een meer traditionele "Infrarood" inspiratie, bekijken we vandaag de Nike Air Max 90 Utility Triple Black voor een meer anonieme kijk op het nieuwste en beste van NSW.

UserPostedImage

De Nike Air Max 90 Bestel Online schittert dankzij een monochrome afwerking die de nieuwe regenjas-achtige overlay benadrukt terwijl het traditionele veter-systeem intact blijft verborgen onder de ritssluiting met gestreepte rits. Een camouflageachtige textuur helpt het spatscherm te verstevigen voor een steviger gevoel, terwijl toegevoegde tanden de buitenzoolunit klaar maken om de sneeuwbrij en sneeuw op te nemen.

Een paar dagen geleden gaven we je een eerste blik op deze ultra-ademende variant van de Nike Air Max 90 Dames Goedkope die eruitziet als de ideale zomer-sneaker. Nu kunnen we deze sneakers beter bekijken dankzij nieuwe afbeeldingen. Hierboven staan drie verschillende kleurstellingen, wit, koningsblauw en zwart. Elke AM 90 wordt geleverd met een bovenwerk van mesh dat grote openingen voor de bries heeft om gemakkelijk door je tenen te kunnen rennen. Deze nieuwe Air Max 90 Ultra BR begint te komen bij geselecteerde retailers in het buitenland en een daling in de States is ook in de nabije toekomst.

De Nike Air Max 90 Schoenen Winkel is een van de modellen die nog steeds repping voor de Essential-categorie van Nike Sportswear. Die categorie zelf is een beetje een raadselachtige, maar het leek te duiden op schone, geen fratsen kleurstellingen terwijl het al bestaat. En dit paar past absoluut in die beschrijving dankzij de gedempte combinatie van zwart, zilver en donkergrijs die is bevestigd aan de leren bovenkant.

Telkens wanneer een Nike Air Max 90 Heren Opruiming witte, tonale grijstinten, zwart en felrood combineert, wordt er een vergelijking gemaakt met die iconische 1990 originele colorway genaamd 'Infrarood'. Dit is een bijzonder goed voorbeeld, met heel veel overlap tussen de OG Infrarood-blokkering en de manier waarop deze nieuwe Air Max 90 Essential is neergelegd. De belangrijkste verschillen zouden rood in de luchtbel zijn in plaats van het ingrijpende frame, wit op het 'AIRMAX'-embleem daarboven en rood op beide plastic ooglidelementen in plaats van alleen de onderkant.

Je kunt het ophalen www.schoenenukopen.com
Posted in Sports on February 11 at 02:12 PM

Comments (0)

No login