Nike Air Max 97 Zwart Goedkoop

Obrazek

Het is altijd interessant om te stuiten op enkele van de zeldzame sneakers die op eBay beschikbaar komen. Het nieuwste paar dat bij deze beschrijving past, is de extreem beperkte "Eminem" Nike Air Max 97 die onlangs op de populaire veilingsite verscheen. Veel sneakerheads zijn bekend met de Air Harmony 2 en Air Jordan 4 collabs van Slim Shady, maar de Nike Air Max 97 Zwart Goedkoop is een beetje duisterder. Dit paar was onderdeel van de liefdadigheids Air Max-serie veiling van de rapper in 2006, die ook paren omvatte zoals de Air Max 180 en Air Max 90. Het is gekleed in een colorway geïnspireerd door het Nike ACG-model, de Air Mowabb, en heeft Shady Records. branding op de tenen. Slechts acht paar zouden zijn geproduceerd.

Na een reeks lekken rond het project heeft Nike eindelijk een aantal concrete release-info bekendgemaakt voor Undefeated's Air Max 97s. In een stuk bij Nike News bevestigt het merk dat de zwart-witte paren exclusief zullen verschijnen bij Undefeated op 16 september, gevolgd door een wereldwijde release van de zwarte op 21 september. De schoenen vieren zowel de 20ste verjaardag van deNike Air Max 97 Wit Online Kopen en de 15e verjaardag van Ongeslagen.

Zoals het merk in het verleden heeft gedaan, laat Nike een collectie van Camaro-patronen vallen om verschillende provincies te vertegenwoordigen. Deze keer maakt het pack gebruik van de retro-loper die de Swoosh het hele jaar heeft gevierd, de Nike Air Max 97 Opruiming. De schoenen hebben een bovenwerk van leer en canvas dat bedekt is in de camouflage van Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Duitsland. Elk paar heeft een witte middenzool anders dan het paar uit Italië, dat in plaats daarvan een zwarte middenzool heeft. Ze hebben ook een velcro-patch op de tong en worden geleverd met verwisselbare keuzes van het klassieke Nike-logo en de vlag van het land dat het betreffende paar vertegenwoordigt. Een vijfde land is mogelijk ook een onderdeel van het pakket, de "U.S.A." colorway eerder gezien opgeschrikt door Jesaja Thomas.

Een tijd geleden kondigde Nike Sportswear de Sean Wotherspoon van Los Angeles aan als winnaar. Geïnspireerd door vintage Nike-hoeden uit de jaren 80, ontwierp Wotherspoon een Nike Air Max 97 Grijs Sale Nederland x Air Max 1-hybride, die respectievelijk 20 en 30 jaar Air Max-geschiedenis opnieuw uitvond. Om de 20ste verjaardag van de oorspronkelijke release van de Air Max 97 Nike te vieren, heeft een verscheidenheid aan verschillende benaderingen. Het bracht OG-kleurstellingen terug, introduceerde modernere iteraties van de schoen en werkte zelfs samen met artiesten zoals Skepta en winkels zoals Ongeslagen. Ondanks het einde van 2017 is de Swoosh nog steeds niet klaar met de promotie van de schoen. Een gloednieuwe versie is opgedoken met een nieuwe kijk op het kenmerkende bovenste patroon van het silhouet.

Deze nieuwe variant van de Nike Air Max 97 Summit Wit NederlandUltra vervangt de standaardlook met een vergelijkbaar golfpatroon, maar met meer lijnen, meer definitie en wikkeling rond het geheel van de bovenkant, inclusief zelfs het spatscherm. Dit specifieke paar krijgt een drievoudige zwarte colorway, maar meer variaties zouden in de toekomst niet verrassend zijn. Dinsdag is een grote dag voor de Nike Air Max 97, die in een handvol stijlen bij Nike en andere retailers verschijnt. De sneakers blijven bij de originele Air Max 97-build, hoewel sommige de materialen omwisselen. Er zijn witte en zwarte paren, de terugkerende zilver / blauwe colorway die deze keer als een dames exclusief, een marine paar en twee premium versies in suede wordt uitgebracht. Links om al deze zojuist uitgebrachte Air Max 97's te kopen, verschijnen hieronder. Voor de twee premium-versies moet de Nike-promotiecode "20BTS" het winkelend publiek toestaan om de schoenen voor 20 procent korting te krijgen.
Posted in Sports on June 11 at 01:48 PM

Comments (0)

No login