joshua88@msgsafe.io

Other Entries

Popular Blogs

Adidas NMD Runner Danmark 2018Selv med de begrænsede udgaver afAdidas NMD Runner Danmark 2018 indtil nu har den nye silhuet fra Adidas Originals været en af de hotteste sneakers på markedet i løbet af de sidste par måneder. Alle synes at have det, men få har faktisk kunnet få fat i et par. Det ser ud som om, at alle kan ændre sig snart, da den stilfulde Boost-polstrede sneaker begynder at se et bredere udvalg af udgivelser, også hos Mall Sun-butik. Bliver lidt mindre eksklusiv og lidt mere demokratisk, synes NMD R1 at falde på udvalgte Pac Sun lokationer den 17. marts i otte farvelægninger, pr. Denne interne introduktionsside side set nedenfor. Med denne udgave på Pac Sun kan vi antage, at adidas-NMD kommer frem i endnu flere forhandlere i fremtiden, hvilket kommer som en god nyhed for alle fans af sko.

Hvis du følte "Yellow Camo" -udgaven af Adidas NMD Runner Billig, så vil du helt sikkert se frem til dette kommende udseende. Den hotteste nye sneaker fra Three Stripes går igen med et stiliseret camo-motiv til Primeknit-øvre, denne gang erstatter den sorte og gule med grå og lys rød, mens accenter kommer i sort-hvid. NMD fans kan forvente denne "Red Camo" farveway for at begynde at ramme udvalgte adidas Originals leverandører, der starter 23. marts.

Du troede ikke, at adidas Originals skulle lade adidas NMD glide uden en all-hvid version, der rammer detailhandlere, har du det? Adidas Ultra Boosts viste sig at være vanvittigt populær i det hvide på hvidt udseende, og nu er Adidas NMD Runner Solid Rød Billigt, den model, der fejlagtigt blandede adidas 'gave med tidligere inspirationer fra Boston's Super og Rising Star, velsignet med det perfekte "Triple White" look. Forvent dette par at ramme detailhandlere denne forår 2016 sæson for USD. Flere billeder nedenfor.

adidas 'Boost-teknologi har været et af de bedste teknologiske fremskridt i løbende silhuetter i løbet af det sidste halvandet år. Pudeanlægget giver ikke kun en af de mest stabile og komfortable rides derude, men det sprudlende, styrofoam esque mønster er også en hovedrotator i den æstetiske afdeling. Hidtil er den eneste banke mod Boost det faktum, at adidas ikke havde fundet en måde at tilføre en farverig vridning på, da materialet består af nærmikroskopiske luftlommer og farver ser ud til at knække. Det er indtil nu. Den nyesteAdidas NMD Runner FTW Hvide Udsalgs, et par, som vi foreviste i går med japansk branding hele vejen igennem, har sort Boost - markerer første gang teknologien er afvigende fra det hele hvide tema. Det er en temmelig stor opdatering, da fansne har kollideret for en opdateret farve på teknologien i temmelig lang tid. Kunne dette føre til opdaterede farver på Yeezy Boost Series? Med hensyn til resten af denne udgivelse lander en unik katana-version af "3-Stripe Boost" på mellemsålen og hælfanen, der markerer de eneste hvide accenter i hele. Tjek flere fotos nedenfor, og vær på udkig efter denne nye NMD-udgivelse for at ramme forhandlere i den nærmeste fremtid.

Japansk minimalisme er, hvad gjorde Yohji Yamamoto's adidas Y-3 imprint sådan en rungende succes. Dedikation til kvalitetsmaterialer og unik teknologi gav præstations- og livsstilsmodeller som regel enestående prispoint, men også en dedikeret fanbase, der var sulten efter mere.Adidas NMD Runner Clear Sky DK ser ud til at være i samme kategori, i en langt mere overkommelig forstand, set i fuld længde Boost pude systemet og en Primeknit vævet øvre komplet med en slip-on pasform. For kan du få en fantastisk performer fuld af komfort og et slankt design, der udfordrer Ultra Boost som det mest æstetisk tiltalende nylige tre-stripes-tilbud. Det er fornuftigt, at de tre striber betaler Japan noget kærlighed, da det seneste par har 3-stribe branding i Japans Katakana skrivesystem, der oversætter til "3-Stripe Boost". Tjek den sorte og hvide adidas NMD runner under og hold dig indstillet til en udgivelsesdato engang i foråret.
Posted in Default Category on May 16 at 04:11 PM

Comments (0)

No login