etoline

Other Entries

Billige Adidas Dame

Det tok et par år, men adidas fant til slutt ut sin Billige Adidas Dame. Ved den første utgivelsen var sjansene dine for å beskjære en 4D slanke til ingen. Aksjen ble holdt ekstremt begrenset, og på grunn av høye priser på utsalg, ble mange sneakerheads slått av av de første dråpene. Nå et par år senere har adidas senket utsalgsprisene og økt aksjen for den perfekte kombinasjonen. For ikke å nevne fargeleggene deres har også vært bra.

Hon gjengivelsen har en klassisk hvit og grå overdel som skimrer iriserende shine adidas 4D run 1.0 oslo outletgjennom. Sammen med en grå tunge og lisser, merkevaren Three Stripes velger også grå, mens en iriserende hælklipp tilfører litt mer farge på hælene. En grønn 4D mellomsåle legger deretter til det vanlige utseendet etter silhuetten, mens yttersålen av gummi ser etter ny begynnelse med de første noensinne Signature Pink sålene.

Iterasjonen er sammensatt av en adidas d rose 773 2020 Norge Online helgrå semsket overdel och ser en broderte roser grafisk på det mediale sidepanelet som tilfører akkurat den riktige mengden farge med svart og rødt. Å stivne signaturskoen er Roses signatur på den nedre laterale ankelen sammen med en innleggssåle med Rose-tema. adidas Basketball forbereder seg på å retro Derrick Roses første signatursko, D Rose 1 . Mens karrieren har vært en berg-og-dalbane av hendelser, vil NBA-superstjernens “Roses” D Rose 1 slippe ut igjen i 2020 og inneb?rer mye mer for ham andre gang enn det gjorde det første.

For å gi ut sammen med “Pitkachu” -paret adidas advantage Norge Butikk vil adidas Originals legge til en annen Advantage-modell til deres kommende Pokémon-kolleksjon. Hon gjengivelsen av adidas Advantage har et enkelt hvitt og svart fargevalg. Den har en hvit skinnoverdel med perforeringer på Three Stripes, komplett med svarte merketunge og hæl, mens innleggssåler og mellomsåle har collage av karakterer.
Posted in Default Category on September 18 at 01:44 PM

Comments (0)

No login